Sunday, February 6, 2011

Continueous Watery Stool For 16 Month Baby

many ways to make and remake "The German bread to beer," posted by Tamara


bread to German beer Licola

Finally you go! How long we talked! Since before Christmas! And, finally, we kick off this initiative.
" many ways of doing and redoing ..." is the theme of our project (Ornella , Tamara and my ) each month will achieve the same recipe with the ingredients and we our own way of processing food. Have joined us even our friends Free and Stella
start with the luscious "German Beer Bread " recently posted by Tamara in his blog "A little of my Maremma" recipe Salt and Pepper Collection.

Note: Before you start
I chose to use liquid yeast ( Licola ), I had to do the conversion of the original recipe was with ldb (see here ) changing all the quantities.
To get closer to my taste, I have increased a bit 'so that the liquids have a pane più soffice, anche se, in genere, il pane tedesco ha la mollica abbastanza compatta.
Per lo stesso motivo ho diminuito il burro ed aggiunto dello strutto, mi sembra che quest'ultimo abbia questa prerogativa
Io ho usato "Yebisu All Malt Beer" un'ottima birra chiara giapponese.
Nella ricetta originale viene spennellato con birra, io ho fatto un miscuglio con l'uovo, mi seccava aprire un'altra lattina di birra ^-^, ma lo scopo lo ha raggiunto lo stesso: la crosta è diventato color bronzo.
Ho fatto 3 pseudo-rinfreschi per avere un frizzantissimo lievito liquido

Ingredienti
315 gr di farina di forza
80 gr di farina di segale
80 gr di farina integrale
270 ml di birra
200 gr di lievito liquido ( licoli ) molto attivo ( pseudo-rinfreschi )
1 cucchiaio di malto
1 cucchiaio di miele d'acacia
1/2 cucchiaino di sale
12 gr di burro non salato
12 gr di strutto home made
Per la crosta
semi di (zucca, orzo, miglio, amaranto, sesamo)
poco di uovo, acqua, sale


Preparazione

Metto (solo a livello indicativo) i miei orari, per una più semplice comprensione. Licoli, al contrario del lievito di birra, ha bisogno di una lunga lievitazione anche se la sua quantità is relevant.
at 22:00
In the planetary mixing bowl I combined the three meals and beer and I did stir, cover and let stand for 20 minutes. So I added
Licola (liquid yeast), malt and honey, and I made stir speed 4 (planetary KitchenAid) for 8 ~ 10 minutes. Then gradually add the butter and lard in small quantities, and finally the salt.
When the dough, remove from the sides of the planet, I balled up and put in a bowl covered with parchment paper wet, well drained and oiled lightly with extra virgin olive oil, cover with plastic wrap and a cloth. Without stand near the stove. They had made the 23: 00, after about an hour ...

at 24:00
I did three folds the dough and put in covered bowl, made to stand near the stove for half an hour. Soon after in the fridge overnight.


8:00 am the day after removal from the refrigerator and allowed to rest near the stove.


9:30 am I made a few creases to three and then gave the form a loaf, put in the bowl with the seam underneath. Covered with plastic wrap and cover, pushed up by the oven until doubled.
at 15:00
After Preheat oven to 240 ° C. ho spennellato la cupola del pane con un miscuglio fatto con poco uovo, un cucchiaino di acqua ed un pizzico di sale e, quindi, cosparso di semi vari, dato un taglio a croce e fatto cuocere per 15 minuti. Ho diminuito la temperatura del forno sino a 180°C e fatto cuocere per altri 15 minuti. L'ho trasferito sulla griglia del forno e lasciato ancora altri 10 minuti.
L'ho lasciato raffreddare su una griglia e finalmente l'ho tagliato per vedere com'era venuto
Ecco l'interno, morbidissimo e goloso.
E' un pane molto profumato, viene voglia di farlo e rifarlo a non finire.



versione di Tamara
version Ornella
version Free
version of Stella




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For March 6, 2011 to all prepare Li Frisgiori Longhi (Long Pancakes Carnival , very nice sweet carnival that we have found the blog of Dandolo
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